Estas son nuestras razones:

En la Associació Veïnal “La Victòria” pretendemos ser la voz de las vecinas y los vecinos para estimular una mayor participación ciudadana, impulsar y favorecer la construcción de tejido social sólido, comprometido y dinámico, potenciar la existencia de canales efectivos para la información y comunicación y abordar la comprensión de la ciudad desde una perspectiva global e integrada, abierta y plural. La asociación tiene como fin último ejercer y defender los intereses y derechos vecinales.

23 octubre 2011

DEFENSEM A L'AJUNTAMENT DE SAGUNT LA LLIBERTAT D'EXPRESIÓ

Hola a tots/totes!


Molts de vosaltres ja sabreu que l'ajuntament de Sagunt va promulgar una "ordenanza" que prohibeix la col·locació de cartells en la propietat pública. Esta mesura va nèixer per regular pràctiques propagandístiques comercials, però s'està aplicant d'una manera descaradament sel·lectiva per coartar la llibertat d'expresió de les agrupacions que no coincideixen amb l'ideari polític del consistori (Toma la Plaza, Esquerra Unida, Comisiones Obreras, Agró...).


Potser tú mateix vas participar de la col·locació de la pancarta a la casa Penya que posava este texte: "Indignats i actius. La crisi s'ha acabat... si tu vols. Acció Ecologista-Agró". Esta pancarta ha aguantat practicament tot l'estiu. En mig del mes d'agost la van retirar i a principis de setembre ens ha arribat la multa de l'Ajuntament, que hem recorregut perque ens sembla un abús.


El proper dimarts 25 d'octubre es celebrarà un plé de l'Ajuntament on es parlarà, entre altres temes, de les multes per cartells. Esquerra Unida ha presentat una moció al respecte, i nosaltres anirem a defensar el nostre dret, i el de tots els ciutadans, a expresar-nos lliurement sempre que això no vaja en prejudici de ningú.


Vos convidem a participar si esteu interessats. El plé començarà a les 17 hores, i podrem intervindre sobre les 18:30 hores.


En tot cas, vos informarem del resultat.


Acció Ecologista-Agró continuarà lluitant pam a pam, dia a dia, per la defensa del territori.


Una abraçada!

1 comentario:

  1. Por muchos obstaculos que nos pongan para denunciar las injusticiasy reclamaciones, nuestras voces ahi seguiran.
    Si en tiempos pasados no pudieron callarnos ahora con la sredes sociales menos, y en todo caso si ellos actuan como en tiempos pasados volveremos al expray y las octavillas anonimas.
    Adelante y que no nos callen.

    ResponderEliminar