Estas son nuestras razones:

En la Associació Veïnal “La Victòria” pretendemos ser la voz de las vecinas y los vecinos para estimular una mayor participación ciudadana, impulsar y favorecer la construcción de tejido social sólido, comprometido y dinámico, potenciar la existencia de canales efectivos para la información y comunicación y abordar la comprensión de la ciudad desde una perspectiva global e integrada, abierta y plural. La asociación tiene como fin último ejercer y defender los intereses y derechos vecinales.

12 febrero 2023

Propuesta de la AV La Victòria para el acceso de alumnos/as a los cursos del Campus Obert y Deportes para 2023-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

En les fotografíes, les responsables del Campus Ober per a la Ciutadania y cursos del area de deportes

Després d'haver patit, algunes de les persones associades a aquesta entitat, la frustració de no poder accedir als curs que s'imparteixen tant al Campus Obert per a la Ciutadania, com per a pràctiques esportives en les diferents instal·lacions de l'Ajuntament, hem realitzat la següent propostes per a veure de pal·liar aqueixa frustració de no poder inscriure's. La proposta que hem fet a les concejalias corresponents és la següent:

Des de la Associació Veïnal La Victòria li realitzem la següents propostes perquè en el pròxima programació d'activitats de l'ajuntament, a l'hora d'atorgar places per a qualsevol activitat que tinga relació amb les seues responsabilitats les tinguen en compte:

1. Sol·licitem una reunió informativa prèvia a programar definitivament les activitats de la seua responsabilitat per als anys 2023-2024.
2. Cada curs i com a mínim existisca un curs d'iniciació i un altre de continuïtat. El d'iniciació per a persones que ho sol·liciten per primera vegada preferentment. I el de continuïtat per a les persones que han aprofitat el curs per assistència. En el cas que un curs d'iniciació no es complete, llavors es complete amb persones que han assistit en altres anys.
3. La prioritat per a cobrir l'assistència a cursos d'iniciació:

a. Primer a les persones que no han assistit mai a cap curs de su responsabilitat.
b. Segon a les persones que no han assistit en els dos últims anys a un curs de su responsabilitat.
c. En tercer lloc, per a persones que no han assistit en els dos últims anys a aqueix curs.

4. Els cursos tindran un màxim del 10% de reserva de persones.

Esperamos que atiendan nuestras propuestas.  Seguiremos informando

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario