Estas son nuestras razones:

En la Associació Veïnal “La Victòria” pretendemos ser la voz de las vecinas y los vecinos para estimular una mayor participación ciudadana, impulsar y favorecer la construcción de tejido social sólido, comprometido y dinámico, potenciar la existencia de canales efectivos para la información y comunicación y abordar la comprensión de la ciudad desde una perspectiva global e integrada, abierta y plural. La asociación tiene como fin último ejercer y defender los intereses y derechos vecinales.

08 diciembre 2022

Mes que LLanes

El próxim diumenge dia 11 de desembre de 2022, a partir de les 11,30 del matí, en el Casal Jove de Port de Sagunt es desenvoluparà una jornada per a expressar la creativitat. En el marc de “Mes que murs” s'acull aquesta activitat quasi tan vella com el món i tan de moda. Es tracta de cosir i fer punt al carrer en un ambient intergeneracional on aprendre, per exemple: a cosir, fer punt o crochet.

Si alguna vegada has pensat en teixir o fer punt, però no saps com començar, ací pots aprendre i abans que t'adones. Aquest és el lloc adequat per a iniciar-te amb agulles de punt de ganxo, crochet, drapets, tisores, llana, agulles, fils, botons i el que t'imagines que pot servir per a passar una bona estona compartint. Una activitat socialitzadora que fa veïnatge i ens mostra altres maneres de reutilitzar materials com la llana, el cotó, etc.

Les labors manuals relaxen i alliberen estrés, Teixir amb agulla i llana o fer punt és ideal, no es necessiten eines o aplicacions costoses, ni un espai ampli o tindre habilitats extraordinària, únicament un cabdell de llana, un parell d'agulles i un xicotet espai, és un dels millors entreteniments per a practicar a casa.

En aquesta activitat participen les associacions de AVOCAM, DISCAMP i A.V. La Victòria, a l'entorn del Casal Jove de l'Ajuntament de Sagunt

Aquesta és la proposta més divertida per a diumenge que ve, us esperem.

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario